Me kolegët tanë të Kosovës

Tiranë – Instituti i Mjekësisë Ligjore ka nënshkruar një “Marrëveshje Bashkëpunimi”

me Institutitin e Mjekësisë Ligjore të Kosovës, e cila plotëson marrëveshjen e parë dypalëshe dhe garanton thellimin e bashkëpunimit në shkëmbimin e përvojave më të mira në aspektin legjislativ dhe akademik, në procesin e digjitalizimit dhe akreditimit të shërbimeve mjeko-ligjore respektive.

Me kolegët tanë të Kosovës.
Së bashku me ekspertët mjekoligjorë të Institutit të Prishtinës gjatë nxjerrjes së dy viktimave të tërmetit në Thumanë.
Pamje nga Durrësi ku Instituti Mjekoligjor i Prishtinës merr dy trupat e vëllezërve Abazi nga Gjilani, ku prezent ishte dhe ambasadori i Kosovës ne Shqiperi z. Nait Hasani dhe ministri i Jashtëm z. Gent Cakaj.
Falenderojmë përzemërsisht kolegët e Institutit të Kosovës dhe veçanërisht drejtorin e këtij Instituti Arsim Gerxhaliu si dhe dr. Naim Uka, dr. Flamur Dylhasi, z. Driton Krasniqi, Sherif Sherifi, për ndihmën e dhënë në këtë ngjarje të rëndë.
Së bashku në çdo vështirësi! Faleminderit

.

.

.